Over ons

Drie gemotiveerde jongens die liefhebber zijn van zowel bier als delfts aardewerk hebben. Om deze interesses te combineren hebben zij een onderneming opgericht die delfts blauwe biersteiners ontwerpt voor voornamelijk bierbrouwerijen en maar ook zeker voor andere bedrijven. De Blauwerij is opgericht op 1 november 2017 en is gevestigd in Putten.

De Blauwerij is gespecialiseerd in het ontwikkelen van volledig personaliseerbare biersteiners. Deze exclusieve biersteiners, speciaal voor bierbouwerijen worden ambachtelijk geproduceerd van Delfts aardewerk. Dit doet De Blauwerij in samenwerking met Heinen Delfts Blauw en haar expertise. Mede hierdoor kan De Blauwerij producten leveren van hoge kwaliteit.

Brouwerijen en andere bedrijven hebben de mogelijkheid om het ontwerp van de biersteiner te personaliseren. Het ontwerp van de biersteiners wordt door De Blauwerij volledig naar de wensen van de klant gemaakt. Dit houdt in dat De Blauwerij in samenwerking met de klant en Heinen Delfts Blauw de biersteiner ontwerpt en vormgeeft. Daarbij wordt rekening gehouden met imago van de klant, de vormen en kleuren van de logo’s en alle marketinguitingen van de klant. Samen werken aan een mooi en uniek product!

Logo De Blauwerij